Jobba med oss

Vill du kunna använda vår bastu gratis och få reducerad medlemsavgift? Kallis Luleå är en ideell förening där medlemmarna utför allt arbete utan ersättning. Vår anläggning på Gültzauuden i Luleå kräver en hel del jobb för att fungera, här kan du bidra!

Vi behöver följande tjänster i närtid:

BASTUKOORDINATOR

Du är jourhavande per telefon eller messenger för de som nyttjar bastun och av någon anledning behöver hjälp.; de kanske inte har rätt kod till låset, inte får fyr på elden osv.

STÄDNING

En eller två gånger i veckan gör du en mer genomgående städning av bastun; borstar bänkarna med såpa och sopar ur bastun.

ADMINSTRATÖR FÖR WEBBUTIKEN

Du ser till att webbutiken fungerar som den ska och hjälper även de som av någon anledning inte får sitt köp att fungera, eller har frågor kring sin bokning. Du behöver ha måttliga kunskaper i WordPress och woocommerce, men kan få utbildning kring detta.

ISVAKSKONTROLLANT

Du besöker isvaken och kontrollerar att allt är som det ska, hackar bort is runt kanten om det behövs.

Ersättning

Ersättningen för de utförda uppgifterna är reducerad medlemsavgift (95% rabatt) samt gratis nyttjande av bastun på valfri tid en eller flera gånger i veckan. Kontakta oss och berätta vad du vill hjälpa till med!